Общи условия

 

sjcambg

Моля запознайте се с и условията ни за Договор за сделка от разстояние

1.Как да поръчам sjcam?

Чрез електронния магазин – изберете желания продукт, натиснете бутон “Купи” и следвайте стъпките. След завършване на стъпките ще получите имейл с копие от заявката Ви. За окончателното и потвърждение ще получите телефонно обаждане от наш служител.
Кликнете върху количката, за да видите избраните за закупуване продукти.

Можете да се консултирате и на телефон 0898560235.

Регистрацията НЕ е задължителна при поръчка на продукт през електронния магазин.

А защо да се регистрирам?

Когато имаш регистрация:няма нужда да въвеждаш данните си отново за всяка поръчка;можеш да пишеш коментар за даден продукт;можеш да дадеш оценка на даден продукт;трупаш точки при всяка закупена стока и печелите отстъпки.

При коректно попълнена информация на Вашите координати, ще получите и-мейл за потвърждение и до 24 часа през работен ден и 48 часа през почивен, чрез телефонно обаждане ще потвърдим валидността на поръчката.
2.Начин на доставка и плащане.

Еконт

2.Заплащане:

директно на куриера в момента на приемане на пратката – наложен платеж; Или плащане в брой на нашия адрес
Доставките се извършват с куриерска фирма „Еконт Експрес“ или по избор на клиента. Цената на доставката се определя от куриерската фирма.

Приетите поръчки до 15 часа ще бъдат изпратени същия ден в работни дни.

Приетите поръчки след 15 часа ще бъдат изпратени на следващия ден в работни дни.

Цените на стоките в този сайт са крайни. В тези цени не влиза цената за доставката.
Сайтът може да предлага стоки, от които в даден момент да няма налични количества, за което клиентът се информира при заявка по телефона или след получаване на поръчка през сайта, чрез телефонно обаждане. Запазваме правото си за промяна на цените без предварителни известия.
Условия за връщане на стока

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер или несъответствие с обявената търговска марка.

Можете да върнете стока до 14 календарни дни, ако:

1.Стоката има запазен търговски вид (не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, не са отрязани или отлепени етикетите);
2. Не са налице повреди от неправилна експлоатация;
3. Запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива;
4. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента, като при уважаване на рекламация от наша страна тези средства се възстановяват чрез пощенски запис.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми sjcambg.com за имената си, географския си адрес и ако има такива, телефонен номер, факс и електронен адрес и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).

Гаранционно обслужване.

sjcambg.com отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви до една година след доставянето й, дори и да не е знаел за несъответствието.
Търговска гаранция е всяко задължение, поето от търговеца или производителя към потребителя в допълнение към неговото задължение по този закон да осигури съответствие на стоката с договора за продажба, да възстанови заплатената сума или да замени или поправи стоката, или да предостави друг вид обслужване, свързано със стоката, когато тя не отговаря на спецификациите или евентуално на други изисквания, несвързани със съответствието на стоката с договора за продажба, посочени в заявлението за предоставяне на търговска гаранция или в съответната реклама, направена в момента на сключване или преди сключване на договора.
Потребителят не може да се позове и губи правата си по предоставената Търговска гаранция:
а) в случай на изгубена гаранционна карта;
б) при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирано от sjcambg.com лице или сервизен център;
в) в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация;
г) в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта;
д) в случай на химическо, електрическо и/или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;
Предоставената за продукта търговска гаранция не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.)
Продуктите и услугите, посочени в този Сайт, са ограничени само до посочените в Сайта Общи условия и информация, без да бъдат осигурявани каквито и да било гаранции извън посочените, включително търговски и целеви. Задълженията на sjcambg.com по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този Сайт, се регламентират от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти.

 

Моля запознайте се с и условията ни за Договор за сделка от разстояние

unnamed