Нашата гаранция или какво се случва, ако камерата ми се развали?

Поради зачестилите запитвания по този въпрос от наши клиенти, нека да изясним как работи нашата гаранция. При покупка на камерата, Ви издаваме приемо-предавателен протокол (трябва да го пазите) с него отчитаме гаранционния срок на камерата. Гаранцията ни е 2 години, в този период , ако камерата Ви се развали, ние ще осигурим оборотна камера *. Тъй-като ние работим директно с фирмата производител,  изпращаме камерите в Шънджън Китай, където се намира заводът производител на Scam, там камерите се поправят безплатно и се връщат при нас със следващата наша поръчка, естествено има и условия за това: „SCAM provide free repairing if cameras have no damage on main-board, screen, and lens“ това е цитат от нашите условия с производителя, тоест това означава (SCAM осигурява безплатен ремонт, при положение, че няма механични повреди, счупвания, надраскване на екрана или обектива на камерата). Нека да обобщим: ние ще сменим веднага Вашата камера с оборотна такава, докато Ви я върнем поправена, ако нямаме налична оборотна камера, ние ще направим всичко възможно да поправим Вашата камера в рамките на 1 месец.

* Aко имаме в наличност към момента, това може да варира според различните модели, като се стремим да имаме винаги от най – популярните, заменяме само камерата, без аксесоарите.

Warranty

4 thoughts on “Нашата гаранция или какво се случва, ако камерата ми се развали?

  1. Колко време отнема изпращането и след това получаването на отремонтираната камера?

    1. Изпращаме и получаваме с DHL в рамките на 3-5 работни дни.Колко време отнема ремонта е относително, но практиката показва, че всичко отнема около 10 дни ( транспорт и ремонт)

    1. Изпращането до производителя е за наша сметка.Изпращането до офис на Еконт в София на камерата е за сметка на клиента.

Comments are closed.